> 1 <
| Yazar | İleti |
|
admin
[99] Yönetici
439 ileti |
#13596 12.01.2007 20:04 GMT |
|
Program hakkındaki önerilerinizi bu başlık altında yazabilirsiniz.
|
|
|
yazgunesi
514 ileti |
#13653 14.01.2007 16:21 GMT |
|
No:1
Çizgi stili ve tiplerinden ''center'' diye bildiğimiz eksen çizgisini çizime yerleştiremedim.. Çizgi tipini listeye ekleyemedim.Başka bir dwg dosyasındaki ''center'' tipli çizginin yapısında rakamsal ifadeler var onu kopyalayıp Bizimcad'te yeni bir çizgi oluşturup rakam ifadesini yazdım.Eksen çizgisi oluştu,fakat bu rakam ifadesinin değerleri ile oynayınca ''hiden çizgi'' tipine benzedi oluşturduğum çizgi tipi. Öneri olarak programın ilk açılışında oluşturulan çizim dosyasında mevcutların dışında center, hiden çizgi tipi standart bileşen olarak bulunsun. Çünkü bizlere en çok gerekli olan çizgi tiplerinden örnekler bunlar.. No:2 Bazı dialoglarda yardım menüsüne link var, ilgili ''komut'' ile alakalı yardım sayfası görüntülenemiyor..Tabi yardım dosyası zamanla gelişecek tam dökumantasyon olacak şüphesis olarak.
|
|
|
Ender205 |
#61314 25.03.2011 02:04 GMT |
|
iki şey daha lazım.. eğer onları koyarsanız... Autocad yerine seve seve kullanırız... biri Ortho öbürüde Offset... her ikisinide bulamadım bu programda.. ve en çok kullandığımız şeyler bunlar... ya da ben mi göremedim acaba?
|
> 1 <